Welkom op de website van Anahera.

Mijn naam is Selma Teunissen-Wassenaar, ik ben 40 jaar oud. Ik woon samen met mijn man Pascal en onze 4 kinderen in Druten, Gelderland.

In september 2013 kwam ik op een meditatieavond terecht en wist, hier heb ik nog meer te leren. Ik heb toen bij Praktijk De Stroming een aantal Reikicursussen gedaan en een opleiding Touch for Health. Toen ik in oktober 2014 hiermee klaar was, werd ik getrokken door een meditatiecursus over engelen en daar werd Annelies Hoornik op mijn pad gebracht. Begin 2015 ben ik begonnen aan de opleiding tot Praktiserend Engelen Expert®.

Toen ik een naam ging zoeken voor mijn praktijk, was voor mij het woord Engel heel belangrijk. Ik heb veel met Engelen, vind iedere keer overal witte veren. Maar welke naam kon ik dan het beste kiezen? Vele namen hebben de revue gepasseerd, tot ik eens met het woord Engel ging spelen in een vertaalmachine. Toen kwam ik op Anahera, Maori voor Engel. Ik was direct verkocht.

Voor informatie over de verschillende behandelingen kunt U aan de zijkant van deze site het gewenste tabblad aanklikken, dan komt U bij verdere informatie over de behandeling.

Mocht U interesse hebben in een afspraak of graag wat meer informatie willen, dan mag U altijd contact met mij opnemen via info@anahera.nl of bellen met 06-179 726 34.

In Liefde en Licht,

Selma Teunissen